Verzenden en retourneren

Verzenden

Wij streven ernaar om bestellingen die vóór 12.00 uur geplaatst zijn, dezelfde werkdag nog te verwerken. Echter lukt dit niet altijd. Bestellingen worden doorgaans binnen 1-3 werkdagen verzonden met PostNL of DHL. Indien wij onverhoopt niet in staat zijn om uw bestelling binnen drie werkdagen te verzenden, nemen wij uiteraard contact met u op.

Wij verzenden binnen Nederland uitsluitend met PostNL en/of DHL. Je kunt zelf kiezen van welk postbezorgingsbedrijf jij het liefst gebruik maakt. De verzendkosten zijn als volgt:

 

PostNL

Een brievenbuspakketje inclusief track & trace code bedraagt €4,25. Een regulier pakket met track & trace code bedraagt €6,95.

 

DHL:

Een brievenbuspakketje inclusief track & trace code bedraagt €4,20. Een regulier pakket met track & trace code bedraagt €6,45.

 

Verzending naar het buitenland? Ook dat is zeker mogelijk. Neemt u hiervoor contact met ons op via info@skiep-woolcare.nl

Afhalen

Bestellingen kunnen in overleg afgehaald worden op onderstaand adres:

 

De Meente 24

8501 KR Joure

 

Indien u van deze optie gebruik wenst te maken, kunt u dit aangeven in het bestelproces. 

Let op: afhalen is alléén mogelijk op afspraak! U kunt contact opnemen via info@skiep-woolcare.nl voor het maken een afspraak.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@skiep-woolcare.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Let op: onze wolwaszepen en lanoline spray's mogen uit hygiënisch oogpunt enkel geretourneerd worden als deze ongeopend zijn. 

 

Ruilen

Wil je een product ruilen? Neem dan contact met ons op via info@skiep-woolcare.nl . Let op: de kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.